Informatie over Zebra labels

Op zoek naar een industriële labelprinter of labels voor uw Zebra-printer? ZebraLabel biedt een uitgebreid assortiment Zebra labelprinters en etiketten. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk de juiste labelprinter en labels.

Industriële label printers van Zebra worden voor diverse doeleinden gebruikt. Niet alleen in de industrie maar ook in de logistiek, retail, medische branche en de reisbranche. Ze zijn uitermate geschikt voor grotere volumes, dit in tegenstelling tot de bureau labelprinters die op kantoor gebruikt worden.

Zebra ZT220

U maakt optimaal gebruik van uw Zebra printer door originele Zebra labels te gebruiken. Deze labels zijn uitgebreid getest op kwaliteit en houdbaarheid en voldoen onder alle extreme omstandigheden aan de eisen gesteld door Zebra. Bovendien verhoogt u de productiviteit en voorkomt u irritatie over slechte printkwaliteit, problemen met scannen en vertraging.

Zebra verandert nooit de materialen waarvan de labels gemaakt zijn, zodat de constante kwaliteit behouden en gewaarborgd blijft. De printerinstellingen hoeven dan ook niet te worden aangepast, waardoor uw productie op hetzelfde niveau gehandhaafd blijft.

De labels zijn onder te verdelen in twee soorten: de direct thermische labels (D) en de thermal transfer labels (T).
De thermal transfer labels zorgen voor een betere houdbaarheid en langer goed leesbaar blijvende resultaten.
Wanneer houdbaarheid geen vereiste is dan zijn de direct thermische labels een goedkoper alternatief om labels te printen voor diverse algemene toepassingen.

Zebra Z Perform

De etiketten zijn uitgevoerd in verschillende papiersoorten:

Z-Perform: een standaard glad papier zonder coating.
Aanbevolen voor diverse toepassingen zoals product-, pallet etikettering en zeer geschikt als verzendetiket.

Z-Select: een premium top coated papier, ontworpen voor een optimaal resultaat.
Aanbevolen voor productetiketten, verzendetiketten en voor gebruik in gezondheidszorg.

Z-Ultimate: glanzend polyester, zorgt voor perfecte printkwaliteit, is zeer goed bestand tegen chemicaliën.
Aanbevolen voor gebruik in extreme omstandigheden.

PolyE: glanzend top coated polyethyleen, zeer geschikt voor gebruik op gebogen en ruwe materialen zowel voor gebruik binnen als buiten.

Receipt: direct thermisch ongecoat papier voor bijvoorbeeld kassabonnen, parkeertickets en afhaalbonnen.

Naast labelprinters heeft Zebralabel ook kaartprinters in het assortiment. Met deze eenvoudig te gebruiken printers worden bijvoorbeeld ID-kaarten, lidmaatschapskaarten en toegangscontrole pasjes in zeer hoge snelheid afgedrukt.

Zebra card printer

Perfect voor gebruik in de hospitality branche of in de medische branche zijn de Zebra polsband printers. Met behulp van deze printers worden de gegevens direct op een polypropyleen polsbandje geprint. Een zeer eenvoudige en kostenefficiënte oplossing!

Zebra polsbandjes

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest